Indhold er produceret af Kræftens Bekæmpelse

Derfor laver jeg en Knæk Cancer aktivitet

Vi er en gruppe mennesker med passion for slædehunde som hvert år afholder Slædehundens Dag søndagen før efterårsferien. I år bliver det søndag d.14 oktober
Det gør vi også i 2018 med det "lille" twist at vi samtidig samler ind til KNÆK CANCER. Cancer rammer bredt - også i vores verden... flere af os har eller har haft sygdommen tæt inde på livet .... nogen i vores hunde verden har mistet kampen mod den forhadte sygdom. Vores hunde har en fantastisk historie med i bagagen - i 1925 var der difteri epedimi i Nome Alaska og der manglede medicin, et stort hold mushere som en slædehunde fører hedder fragtede medicinen 1100 km i 50 graders kulde på kun 7 dage - mange af hundene døde på turen og en stor del af mændene fik svære forfrysninger. Men medicinen kom frem og byen Nomes indbyggere blev redet. Vi trækker med vores indsamling en rød tråd, idet vi og vores hunde vil gøre vores til at samle midler til fortsat forskning i kræft, som forhåbentlig vil lede til en kur mod den sygdom som allerede har tage alt for mange mennesker . vores indsamling finder som skrevet sted til Slædehundens Dag den 14 okt. 2018 på markedspladsen i Tversted i Nordjylland.

Støt 'Nordjyske Slædehunde Løber For Knæk Cancer'

SMS KC 114231 til 1277
Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst)
Del indsamlingen for at skabe opmærksomhed om Knæk Cancer.

Praktisk information

Startdato

14.10.2018

Starttidspunkt

10:00

Sluttidspunkt

16:00

Adresse

Markedpladsen i Tversted

Postnummer

9881

By

Tversted, Bindslev

Det går aktiviteten ud på

Vi afholder Slædehundens Dag hvor alle interesserede kan komme og få et lille indblik i vores hverdag med slædehunde i Danmark. På dagen vil der være mulighed for at prøve en køretur med hundespand - besøge en af de mange boder som har alt fra trøjer af hunde uld til fodder og diverse hunde udstyr. Vi tilbyder et wellness område til hunde med besøge af hunde instruktør - fysioterapeut . Besøgende har chance for at smage Tversted`s bedste burger, hvis sulten skulle melde sig undervejs.Der vil være masser af aktiviteter som udstilling - weight pull og tegnekonkurrence for børnene. Der dystes om store flotte præmier - og alle er velkomne til at deltage.