Indsamling oprettet af Dorthe Bjergsted
Indsamling

Til farmor og farfar

Min indsamling er til minde om begge mine svigerforældre der begge tabte kampen til lungekræft i 2014 og 2016. Denne indsamling er for min mand, mine børn, min svoger og svigerinde, deres børn og mig selv - Lad os kæmpe sammen!

1.200 DKK

Doneret ud af et mål på 2000 DKK

8

Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 126619 til 1277*
* Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg synes det er en af de vigtigste sygdomme vi kan have fokus på. Jeg mistede min svigermor i august 2014, hvor jeg ventede deres første barnebarn fra min mands side af - Hun nåede aldrig at møde vores datter som blev født november 2014. Hun kæmpede en brav kamp, men tabte efter 8 måneders sygdom :( Min svigerfar tabte kampen i april 2016, hvor han efter et kort sygdomsforløb på 6 uger sagde farvel og tog op til sin kone men forlod os hernede. Vores datter savner din farfar, kunne bestemt ikke finde ud af det i starten og vores søn kan ikke huske ham. Ingen af vores børn vil have deres bedsteforældre fra fars side af og det er derfor det er så vigtigt et statement for mig at lave - Vi skal have samlet en masse ind så der kan forskes, gives en masse til patienterne og til at hjælpe dem der står ved siden af. Giv et lille bidrag her - lad mig vide at vi alle står sammen og kæmper en kamp for overlevelse <3