Indsamling oprettet af Bente Domino
Indsamling

CRH Danmarks medarbejdere støtter knæk cancer

De sidste par år kan jeg huske at have en stolthed over at vores arbejdsgiver CRH har doneret penge til Knæk Cancer. Hver 3. bliver ramt af kræft og resten er pårørende. Kræft berører os alle.

3.300 DKK

Doneret ud af et mål på 5000 DKK

16

Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 126625 til 1277*
* Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Her kort før uge 43 har jeg fået den ide at vi medarbejdere også kan bidrage. Så derfor har jeg oprettet en indsamling på Knæk Cancer som hedder CRH Danmarks medarbejdere. Her håber jeg at I har lyst til at støtte indsamlingen. Jeg håber at I lokalt vil lave nogle små aktiviteter. Det kunne være : • En bandekasse • Bag en kage – stil et glas til indsamling – kollegaerne giver et valgfrit beløb når de tager et stykke kage • Lav en intern konkurrence eller andre tiltag, som kan give lidt penge i kassen. Disse penge som bliver indsamlet lokalt vil blive afregnet og indbetalt på indsamlingen fredag i uge 43. Der vil være mulighed for at støtte indsamlingen direkte via hjemmesiden. Pengene fra knæk cancer går til: - Børnecancerfonden - To nationale forskningsprojekter - Unge forskere - Pårørende - De 7 tegn - Praktiserende læger og kræft - Fuld af liv - mindre alkohol til unge - Tidlig "Breaking news" Ny medicin og bedre patientinvolvering Fælles beslutningstagning Bevar normalvægten - forebyg kræft Bugspytkirtel- og æggestokkræft.