Knæk Cancer 2017 er afsluttet. Samlet endte årets indsamling på 147.113.040 kr. - vi kunne ikke have gjort det uden jer. Af hjertet tak. Knæk Cancer vender tilbage i uge 43, 2018.

Derfor laver jeg en Knæk Cancer aktivitet

Du kan igen i år hjælpe os med at samle ind til den landsdækkende "Knæk Cancer" ved at komme og løbe - eller gå en runde på vores lyssti (2 km) - TORSDAG d. 26. oktober, kl. 19.00.

NYT I 2017: I år har vi fået "Randersdrengen" superligaspilleren Jonas Brix-Damborg - nuværende anfører for Hobro IK - til at fløjte løbet igang og løbe sammen med os. Og han skriver naturligvis også autografer børn og andre, der ønsker det.

I 2017 mistede vi igen et af vores gode medlemmer til denne "satans sygdom". Så vi fortsætter med at gøre noget aktivt for at bekæmpe sygdommen, ved det vi kan - samle penge ind. Sidste år samlede vi mere end 10.000 kr. ind - helt præcist 11.100 kr.
Udover det har flere af vores medlemmer været ramt af kræft - og kommet godt igennem. Mens nogle stadig kæmper. Og så har vi jo næsten alle haft nogle at vores kære og nære, som har eller har haft sygdommen. Og det "sgu" også hårdt at være pårørende. Så derfor vil vi støtte "Knæk cancer".
Så vær med til at bidrage til at få knækket koden. Løb/gå på dagen og støt - og hvis du ikke kan den dag - så send en SMS til vores aktivitet og støt på den måde.

Støt 'Løb for et lys i mørket - med Move Randers og Jonas Brix-Damborg'

SMS KC 94382 til 1277
Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst)
Del indsamlingen for at skabe opmærksomhed om Knæk Cancer.

Praktisk information

Startdato

26.10.2017

Starttidspunkt

19:00

Slutdato

30.10.2017

Sluttidspunkt

00:00

Adresse

Dr.borghallen, Udbyhøjvej 193

Postnummer

8930

By

Randers NØ

Det går aktiviteten ud på

Løb eller gå en eller flere runder på lysstien rundt om Dronningborgs baner. Mød op og støt - f.eks. ved at betale 20 kr. pr. runde - eller hvad du nu synes, du vil støtte med.
Vi sørger for hyggelige rammer med fakler, kaffe og hjemmebagt kage - og andet godt til ganen. Ved regnvejr er den efterfølgende hygge i vores klublokale.
NYT 2017: Mulighed for at møde og løbe med superligaspilleren Jonas Brix-Damborg, Hobro IK. Han fløjter løbet igang og skriver også gerne autografer til alle børn og andre.
Som tidligere år kan ALLE deltage - og det vil glæde os og Knæk Cancer, hvis vi igen i år kan samle de ca. 150 personer, vi har været de hver af de sidste 3 år.
INGEN TILMELDING - KOM BARE - vi starter kl. 19.00 den 26. oktober - vi mødes i "gården" ved Dr.borghallen.
Så tag venner, familie, børn med.
Del gerne på Facebook.
Hvis du ikke kan den dag - så send gerne en SMS til vores aktivitet og støt på den måde.