Indhold er produceret af Kræftens Bekæmpelse

Rejsegavekort til Sunweb

Vind et gavekort til Sunweb Rejsebureau på 50.000 kr.

Lodtrækningen er slut.

Sommer
Drømmer du om en sommer med lækre sandstrande og lune aftener – så kan du f.eks. bruge gavekortet på 50.000 kr. til at tage familien med på en dejlig All Inclusive ferie til Grækenland. 

Hos Sunweb kan du vælge mellem de skønne græske øer Zakynthos, Kreta, Kos og Rhodos, hvor der er noget for hele familien.  

På Zakynthos møder du det ægte Grækenland. Øen er omgivet af krystalklart vand, som står i smuk kontrast til øens grønne bjergskråninger. På Zakynthos står mor i køkkenet på de hyggelige, små taverner, og over alt på øen mødes du med hjertevarm gæstfrihed. 

Kreta er en ægte ferieklassiker. Her kan du tage på opdagelse i små landsbyer eller udforske øens fantastiske natur. Kreta har også en lang række spændende seværdigheder, og drømmer du om vandrutsjebaner i lange baner, kan du vælge blandt flere forskellige vandland.

Kos har gennem mange år været et populært rejsemål – og det er med god grund! Her er dejlige strande, hyggelige byer og rig mulighed for at nyde godt af det berømte græske køkken. Kos gemmer på ferieoplevelser for hele familien – her kommer ingen til at kede sig. 

Rhodos byder på en skøn kombination af spændende seværdigheder, lækre sandstrande og en dejlig atmosfære. Uanset om du vil gå en tur inden for bymurene i den gamle middelalderby i Rhodos by, eller du vil bruge ferien på stranden med udsigt over Middelhavet, er du sikret en dejlig ferie på Rhodos. 

Vinter
For 50.000 kr. kan du også invitere familie eller venner med på en uforglemmelig skiferie til Alperne. Tag for eksempel til Sunwebs lækre Vaya Resorts, som du finder i bl.a. St. Anton, Sölden eller familievenlige Serfaus. Alternativt kan du gå all in med 4-stjernet All Inclusive i populære Zell am See.

St. Anton er en lang by, hvor ski- og natbusser kører dig sikkert og hurtigt rundt mellem indkvartering, lifter og centrum. St. Antons centrum er bilfri zone og bugner af hoteller, restauranter, butikker og barer. I St. Anton kan du ikke blot bruge din ferie på noget af Europas bedste skiløb, byen er også kendt som hjemsted for noget af Europas bedste afterski.

Sölden er det sted i Alperne, hvor du finder flest bjerge over 3.000 meters højde. Det betyder, at langt det meste af skiområdet ligger over trægrænsen og byder på en særdeles lang skisæson. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes desuden to fun parks til snowboardere.

Serfaus bliver af en række internationale skihjemmesider kåret til Alpernes bedste skiområde for børn, og her er da også alt, hvad du kan drømme om til skiferien med familiens yngste.

Her findes 29 børnelifter, 29 ”rullende fortove” og et bredt udvalg af pister. Byen har en fredelig atmosfære og enkelte muligheder for afterski.

Zell am See er en af de mest populære familiedestinationer i Alperne. Byen ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig og er en charmerende gammel by  med en hyggelig gågade som centrum. 

Gletsjeren Kitzsteinhorn sikrer, at skisportsstedet har en  høj snesikkerhed, og området byder på mange sjove udfordringer – også for meget velbefarede skiløbere.

Værdi: 50.000 kr.

Præmien inkluderer ikke:

  • Transport til og fra Kastrup lufthavn eller overnatning/forplejning i forbindelse med transporten til og fra Kastrup lufthavn. 
  • Forplejning på destinationen.
  • Gyldigt pas
  • Eventuelle vacciner
  • Lommepenge
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring

Min. 18 år. Lotteriet udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, telefon 35 25 75 00

Stå sammen med os. Vi har brug for din hjælp til at knække cancer.

Del denne side