Knæk Cancer 2017 er afsluttet. Samlet endte årets indsamling på 147.113.040 kr. - vi kunne ikke have gjort det uden jer. Af hjertet tak. Knæk Cancer vender tilbage i uge 43, 2018.

Om indsamlingen

Send en mail, hvis du er interesseret i opskrift - (mindstepris 25 kr) til: lueforliv@hotmail.com

Interesseret i sidste års modeller?

På min blog "Hobbittens Strikkemasker" får du mere info:http://ellenlarsen.blogspot.dk/2017/10/lue-for-liv-2017-klar-til-knk-cancer.html


Jeg er i den heldige situation, at jeg kan være med til at gøre en forskel for en sag, der står mit hjerte nær. Det er jeg sikker på, at rigtig mange gerne vil hjælpe mig med.
Gennem mit arbejde som frivillig i Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Ikast og deltagelse i organisationens årlige repræsentantskab ved jeg, at der arbejdes dybt seriøst, og at de indsamlede midler vil blive brugt til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Som lærer har jeg haft mange samtaler med børn, der alt for tidligt har mistet én forælder. Der er mange grunde til at være med til at støtte - jeg er sikker på, du også har mindst én god grund. Det kan meget nemt være mig eller dig, der bliver ramt på den ene eller anden måde.

Støt 'Lue for Liv 2017'

SMS KC 96005 til 1277
Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst)
Del indsamlingen for at skabe opmærksomhed om Knæk Cancer.